Är du redo för en intuitiv, grön ugn?
Electrolux Professional introducerar nya air-o-steam Touchline,
ugnen som förenklar matlagningen, minskar kostnaderna och
påverkan på klimatet.
Det senaste tillskottet i Electrolux Professional familj av ugnar,
ansluter sig till tillförlitligheten och topprestandan av
air-o-steam ugnen, med enkelheten och hållbarheten i det
nya, revolutionerande,Touchline sortiment.
Är du redo för en intuitiv, grön ugn?
Electrolux Professional introducerar nya air-o-steam Touchline,
ugnen som förenklar matlagningen, minskar kostnaderna och
påverkan på klimatet.
Det senaste tillskottet i Electrolux Professional familj av ugnar,
ansluter sig till tillförlitligheten och topprestandan av
air-o-steam ugnen, med enkelheten och hållbarheten i det
nya, revolutionerande,Touchline sortiment.
Seguito: De innovativa ingredienser i den nya air-o-steam Touchlineugnen
kan sammanfattas med två ord: lättare och grönare
Med air-o-steam Touchline finns det längre inget behov av
komplicerad matlagning.
En enkel beröring är allt som behövs för att
förbereda läckra måltider tack vare den användarvänliga
hög definierade pekskärm panel (262,000 färger,
30 språk).
Den nya air-o-steam Touchline ugnen presenterar tre intuitiva
tillagningssättKlicka för att förstora
Automatisk
Det är det enklaste sättet att laga mat. Du kan välja
bland de åtta matlagnings kategorier beroende på olika
typer av livsmedel. Välj bara ikonen eller bilden på
mat och koppla av! Touchline kommer automatiskt laga maten åt
dig.
Program
Den låter dig spara dina favoritrecept och upprepa dem när
som helst. Touchline är den enda ugn som har plats för
1.000 recept, som kan sparas i ett USB minne och används
i alla Touchline utrustade kök.
Manuell
Det är det traditionella sättet att laga mat. Kockarna
kan ställa in och hålla ugnen under ständig kontroll
med bara ett finger, samtidigt som man tar hand om den dagliga
verksamheten i köket.
Air-o-steam Touchline ugnen är en av de grönaste ugnar
på marknaden:
CO utsläppen är 10 gånger lägre än de
gränser som stipulerats av Gastec förordningar, och
till och med 100 gånger lägre än vad som krävs
enligt europeiska standarder.
De extremt effektiva gasspisarna och värmeväxlare ger
20% mindre farligt utsläpp, för en hälsosammare
arbetsmiljö.
Låga temperaturer för matlagning minskar viktförlusten
på den mat som tillagas med över 50%.
|